Konya Meram Uzman Vaizi Mehmet TOKER okulumuz öğrencilerine 20.02.2018 Salı Günü Pansiyon mescidimizde konferans verecektir.

İhh ve Önder İşbirliği ile başlatılan Katarakt Ameliyatı Projesi´ne okulumuz öğrencileri de  bir proje başlatarak katarakt hastalığı konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile yardım kampanyası başlattı.

Ock

2018 Sorumluluk Sınav tarihleri ve yerleri belli oldu. Öğrenmek için linki tıklayınız.

Ock

Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2017/2. dönem kayıt yenileme işlemleri 8 Ocak’ ta başlayacak. Öğrencilerimiz 23 Ocak 2018 Salı gününe mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

Ara

Okulumuz 2017-1018 I.Dönem II. ortak  ve telafi sınav takvimi yayınlanmıştır. Ayrıntılar ekteki linktedir.Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

CUMA TATBİKATINDA GÖREVLİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ LİSTESİ BELLİ OLDU.

LİSTE İÇİN:

May

Okulumuz Öğrencilerinin  ve İlçe Müftülüğünün  ortaklaşa hazırladığı Ber´at Kandili Özel Programı Merkez Cami´sinde bu akşam yapılacaktır.

Nis

Yeni Cami´de okulumuz öğrencilerinden  akşam namazına müteakip Miraç Kandili Programı yapılacaktır.

Nis

2016-2017 Okul Aile Birliği Toplantısı 27.04.2017 Perşembe Günü saat 11:00 da yapılacaktır.

2016-2017 ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI

Ock

DETAYLI BİLGİ İÇİN TILAYINIZ.

icerikler/okulumuzda-ilmihal-yarsmas_2315234.html

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1 . DÖNEM  YAZILI SINAV TARİHLERİ