May

Okulumuzda 2017-2018 eğitim öğretim yılı vizyon belgesi kapsamında yapılan çalışmaların aylara göre raporu linkte sunulmuştur.

Nis

BASIN AÇIKLAMASI

Açıköğretim kurumları sınavlarının 31 Mart – 1 Nisan tarihlerinde yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrılmıştır.

4’ten fazla dersten sınava katılan adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için, 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da telafi sınavı yapılacaktır.

Konu ile ilgili açıköğretim kurumları öğrencileri herhangi bir mağduriyet yaşamayacaktır. Yapılan bu teknik hata nedeniyle bütün öğrencilerimizden özür diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mrt

Merkezi Sistem Sınav Uygulama Takviminde 17 - 18 Mart 2018 tarihinde yapılması kararlaştırılan 2.  Dönem Açık Öğretim Kurumları Sınavları, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Baskı Ünitesinde meydana gelen teknik arıza sebebiyle 31 Mart - 01 Nisan 2018 tarihlerinde yapılması kararlaştırılmıştır.

Yeni düzenleme aşağıdaki gibidir.

1.       Oturum 31 Mart 2018     9.30

2.       Oturum 31 Mart 2018    14.00

3.       Oturum 01 Nisan 2018   15.00

Ayrıca 3. Oturumun saat 15.00’ a alınmasının nedeni ÖSYM sınav takviminde yer alan  Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının sabah saat 10.15’ te  yapılacak olmasından kaynaklanmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mrt

Okulumuzda 06.03.2018 Salı günü tüm sınıf düzeylerinde deneme sınavı yapılacaktır.

Konya Meram Uzman Vaizi Mehmet TOKER okulumuz öğrencilerine 20.02.2018 Salı Günü Pansiyon mescidimizde konferans verecektir.

İhh ve Önder İşbirliği ile başlatılan Katarakt Ameliyatı Projesi´ne okulumuz öğrencileri de  bir proje başlatarak katarakt hastalığı konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile yardım kampanyası başlattı.

Ock

2018 Sorumluluk Sınav tarihleri ve yerleri belli oldu. Öğrenmek için linki tıklayınız.

Ock

Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2017/2. dönem kayıt yenileme işlemleri 8 Ocak’ ta başlayacak. Öğrencilerimiz 23 Ocak 2018 Salı gününe mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

Ara

Okulumuz 2017-1018 I.Dönem II. ortak  ve telafi sınav takvimi yayınlanmıştır. Ayrıntılar ekteki linktedir.Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

CUMA TATBİKATINDA GÖREVLİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ LİSTESİ BELLİ OLDU.

LİSTE İÇİN:

May

Okulumuz Öğrencilerinin  ve İlçe Müftülüğünün  ortaklaşa hazırladığı Ber´at Kandili Özel Programı Merkez Cami´sinde bu akşam yapılacaktır.

Nis

Yeni Cami´de okulumuz öğrencilerinden  akşam namazına müteakip Miraç Kandili Programı yapılacaktır.