Mrt

İlçe Müftüsü Hasan NACAR,İlçe vaizi ve beraberindeki heyet okulumuza ziyarette bulunarak okul müdürümüz İbrahim DEĞİRMENCİ ile sohbet ettiler.

Mrt

Okulumuz bahçesinde baharın gelmesi ile bir takım düzenlemeler yapıldı.Okul Bahçemizdeki ağaçlar budandı,eski sıralar boyanarak bank haline getirildi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri bu hafta Cuma Tatbikatı için Bulduk ve Küçükbeşkavak kasaba camilerine gittiler.

Mrt

Okulumuzda bugün 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı yapıldı. Tarih öğretmenimiz Mehmet ÇİFÇİ´nin günün anlam ve önemini anlatan kısa konuşmasının ardından şiirler,türküler ve video gösterilerinin sunulduğu program şehitlerimize Kur´an-ı Kerim okunup dua edilmesi ile son buldu.

Mrt

Okulumuz Okul Aile Birliği akşam pansiyonumuzda yemekte buluşarak okul müdürümüz İbrahim DEĞİRMENCİ ile toplantı yaptılar. 1. Dönem değerlendirilmesinin yapıldığı ve 2. dönemin planlandığı toplantıda okul aile birliği üyelerinin tam olduğu görüldü.

Mrt

Bu hafta öğrencilerimiz cuma tatbikatını Karabağ Kasabası´nda yaptılar.

Mrt

Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü okul idaremize iade-i ziyarette bulundu.

Mrt

İlahiyatçı Bekir TEKKAYMAZ okul pansiyon öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirerek onlarla sohbet ettiler. Ailede ,okulda toplumsal alanda bir müslüman gençten beklenen davranışlar neler olmalı, insanın en önemli dönemi gençlik nasıl değerlendirilmeli konularına değinen  Bekir TEKKAYMAZ Hoca´ya oldukça verimli söyleşisinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şemseddin  AYKUT, Şube müdürleri Tevfik KURT ve Abdurrahman TOPÇUOĞLU okulumuza ziyarette bulundular.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulünün 97.yılında Afrin´deki askerlerimize anlamlı bir karaografi ile destek verdi. Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın diyen şairimiz Mehmet Akif ERSOY´u rahmetle yad ediyor,tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz.

Mrt

Bugün okulumuzda  tüm sınıf düzeylerinde deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Okulumuz 10/C Sınıfı öğrencisi Şevket TOSUN´un vefat eden babası dolayısıyla öğrencimizin Yapalı kasabasındaki evine   Okul Müdürümüz başta olmak üzere idari kadromuz,meslek dersleri öğretmenlerimiz ve öğrencimizin sınıf arkadaşları taziye ziyaretinde bulundu. Taziye çadırında Kur´an-ı Kerim tilavetinin ardından dua edilen velimize Allah´tan rahmet,ailesine sabr-ı cemil diliyoruz.

Okulumuz öğretmenleri Tarih Öğretmenimiz Mehmet Çifçi moderatörlüğünde Mevlana´nın Mesnevisi´nde  eğitime ve pedagojiye bakışını müzakere ettiler. Branşlara göre e-içerik hazırlama ve eba´ya yönelik materyal hazırlama konularında Betül AKAYDIN hocamız öğretmenlerimize sunum yaptı.

2. Dönemin başı, şubat ayının ilk haftası tüm öğretmenler  toplanıp 1. Dönemin değerlendirilmesi yapılmıştır.Öğrencilerin 1. Dönem davranışlarında yüksek derecede rahatsız edici bir durumla karşılaşılmadığı ifade edilmiştir.Bazı derslerde başarısızlık gösterdikleri konuşulmuş , yapılan başarısızlık değerlendirme anketine göre bu derslere ön yargılı yaklaşıldığından dolayı (zaten başarı olamayacağım gibi) çalışmadıkları görülmüştür.Öğrencilerin davranışlarına bakıldığında ise ahlak-saygı noktasında   öğretmenlerin memnun oldukları, büyük bir disiplin olayı yaşamadıkları dile getirilmiştir.Bundan  sonraki dönemde de öğrencilerin sıkı takip içinde olunacağı, olası durumlarda gerekli önlemlerin alınacağı kararlaştırılmıştır

Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Bayram NARKUZ okulumuz öğrencilerine İş sağlığı ve Güvenliği konusunda seminer verdi. Kulüp çöğrencileri ise İş sağlığı Güvenliği konusunda okul panosu hazırladılar. Okulumuzda iş sağlığı ve güvenli açısından uyarı levhaları asıldı ve merdivenlere kaydırmazlar yapıştırıldı.