Ara

Sınıf rehber öğretmenleri ve okul idaresi ile yapılan toplantıda öğrenci devamsızlıkları konuşuldu. En çok 9. sınıflarda devamsızlık yapıldığının gözlendiği toplantıda okul idaresi devamsızlık mektuplarının düzenli olarak atılmasının yanısıra günlük olarak veliklere bilgilendirilme mesajı atıldığını belirtti. Sınıf rehber öğretmenleri ise veli ziyaretleri yaparak ya da velileri okula davet ederek öğrencileri bireysel takip etme kararı aldılar.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Meslek Dersleri Öğretmenimiz Sümeyye BİLGEN tarafından "Gençlik ve Kaybolan Değerlerimiz" Konulu söyleşi gerçekleştirildi. Oldukça verimli geçen seminer sonunda seminer içeriğinden sorular yönelten BİLGEN doğru cevap veren öğrencilere hediyeler takdim etti.

Ara

Okulumuzda sınıflar arası Bilgi Yarışması yapıldı. Her alandan 3´er sorunun yöneltildiği öğrencilerimiz kıyasıya süren mücadelede Mehmet GÖRMÜŞ,Hidayet BİLDİK ve Özgür TEMEL ekibi okul 1. oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Rahmaniye Cami İmamı tarafından cenaze namazı ve cenaze defin işlemleri konusunda seminer verildi.

Ara

Okulumuz Matematik Zümresi tarafından okul koridorumuzda bilime yön veren bilim adamlarının tanıtıldığı Bilim Sokağı oluşturuldu.

Ara

Okul idaremiz ve öğretmenlerimiz Ortaöğretimin değişen maddeleri ve Vizyon Belgesi 2023 Belgesini okuyup müzakere ettiler.

Ara

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenlerinin rehberliğinde okulumuz koridorunda siyer sokağı oluşturuldu.

Kas

Okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü tarafından Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi.Kur´an-ı Kerimle açılış yapılan program ,okul müdürünün günün anlam ve önemine binayen konuşması,Diyanetin hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisi,ilahiler, tek kişilik gösterilerin ardından "Ben Kimim?"adlı yarışma ile program sona erdi. Programda emeği gecen Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz ve kulüp öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin I.Ortak Yazılı ve I.Denemelerinin ardından sınav analizleri yapıldı.Akademik başarılarının yanısıra sosyal ve kültürel yönden de değerlendirilmeye tabi tutulan öğrencilerimizin sayısal derslerin yazılı ortamalarının düşük olduğu gözlemlendi. Yapılan deneme sınavlarında da  öğrencilerimizin denemelerinde de test tekniği konusunda eksiklikler olduğu gözlemlendi. Sınıf düzeyinde yapılan çalışmalar sınıf öğretmenlerimiz tarafından velilerimize değerlendirme analizleri toplantı yapılarak aktarıldı.

Kas

Okul ve Pansiyonumuzun uygun yerlerine Hat ve Ebru Sanatını yansıtan resimler yerleştirildi.

Kas

Yögep Kapsamında okulumuz idarecileri ve öğretmenleri  Etkili Yönetim ve Vizyoner Liderlik Konulu Liderlik Kuramlarını tartıştılar. Yapılan toplantıda  Doç. Dr. Yakup BULUT´un "Etkili Bir Yönetim İçin Vizyoner Liderliğin Önemi" ve Haydar DURUKAN´ın Okul Yöneticisinin Vizyoner Liderlik Rolü adlı makaleleri müzakere edildi.Liderlik Kuramları kapsamında Vizyon ve Misyon kavramlarına da değinildi.

Kas

Okul idaremiz ve öğretmenlerimiz Tarih Öğretmenimiz Mehmet ÇİFÇİ´nin  Türk Eğitim Sistemi Dr. Kemal AYTAÇ´ın  "TÜRKİYE´DE EĞİTİM SİSTEMİ VE EĞİTİM SEVİYESİ" adlı makalenin müzakeresinin yanısıra 2023 Eğitim Vizyonu değerlendirmesi yapıldı.

Kas

Okulumuzda Okul Meclis Başkanlığı seçimi büyük bir coşku ile yapıldı. Kıyasıya geçen mücadelede 12/A sınıfı öğrencisi Mert Ramazan TETİK oy çokluğu ile  okul meclis başkanı seçildi.

Kas

Öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, dilimizin söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak; önemli şair ve yazarlarımızı tanımalarını sağlamak amacıyla şiir okuma yarışması düzenlendi. Yarışmada 10/C Sınıfı öğrencisi Mehmet GÖRMÜŞ Birinci, Muhammed DAĞDEVİR ikinci, Alper ÇINAR üçüncü oldu.Programı organize eden Edebiyat öğretmenimiz Tuğba GÜNGÖRMEZ´e teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz mescidinde mesleki uygulama kapsamında hem derslerde hem de cuma namazı dahil vakit namazlarında öğrencilerimiz görevlendirilliyor. Öğrecilerimiz bu sayede derste gördükleri teorik bilgileri meslek dersleri öğretmenimiz Mustafa DOĞAN rehberliğinde uygulama fırsatı buluyorlar.