Ağu

Kocaeli´ne tayini çıkan Arapça Öğretmenimiz Betül AKAYDIN´a ve İstanbul Arnavutköy´e tayini çıkan Biyoloji Öğretmenimiz Özlem ÇAKMAK´a okul idaremiz tarafından plaket takdim edildi.Okulumuzda bulundukları süre içerisinde kurumumuza vermiş oldukları katkıdan dolayı öğretmenlerimize teşekkür eder yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

May

Okulumuz öğretmenleri kişisel gelişim alanında ilçemizde bulunan Necip Fazıl Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni´nin resim sergisine katıldılar. Mesleki gelişim alanında da öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi ve onları mesleki anlamda doğru şekilde yönlendirebilmek için öğretmenler bir araya gelmiştir.Öğrencilere farklı etkinlikler düzenleyip ilgileri ortaya çıkarılması ve bunlara yönelik bilgilendirilmeler yapılması konuşulmuştur.Ayrıca üniversite gezilerinin düzenlenmesi öğrencilerin mesleki anlamda daha ciddi düşünmelerini sağlamış olduğu belirtilmiştir.

May

Öğrencilere daha iyi hizmet verebilmek, sıkıntılarını çözebilmek, anında iş birliği ile müdahale edebilmek için müdür yardımcısı, öğretmenlerden ve velilerden oluşan bir komisyon kurulmuştur.Olaylara-durumlara yönelik kesin karar niteliğinde olmasa da tavsiye niteliği taşımaktadır.Herhangi bir problem durumunda ya da bir iyileştirme durumunda komisyon ara ara toplanmıştır ve çişitli önerilerde bulunulmuştur.

May

Okulumuz öğrencileri Mesleki Tatbikat Kulübümüz öncülüğünde ramazan boyunca hem okul pansiyon mescidimizde hem de ilçe genelinde çeşitli camilerimizde teravih namazı,mukabele ,ilahi korosu gibi çalışmalar yaparak hem Ramazanı dolu dolu geçiriyor hem de mesleki çalışmalarda uygulama imkanı buluyorlar. Ramazan öncersi çeşitli kandil programlarında da camilerde program yapan öğrencilerimize ve onlara rehberlikeden meslek dersleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun giriş katına tanıtım köşesi oluşturuldu.

May

Okulumuz öğrencileri arasında Satranç ve sınıflar arası Futbol Turnovası yapıldı. Dereceye giren öğrenciler Spor Kulübümüz tarafından ödüllendirildi.

May

Okulumuz ve Pansiyon öğrencileri arasında yapılan ankette en başarılı 30 öğrencimiz Antalya Gezisi İle ödüllendirildi. Side Antik Kent,Akvaryum,Oyuncak Müzesi´ni gezen öğrencilerimiz Akdenizde´ de  2 gün boyunca doyasıya eğlendiler.

Nis

Okulumuz idaresi ve öğretmenleri  Anadolu İmam Hatip Liselerini ,mufredatını, çeşitlerini, hedeflerini ve amaçlarını vizyon ve misyonumuzu anlatmak üzere ilçemiz genelindeki tüm 8. sınıf öğrencilerine ortaöğretime geçiş sürecinde rehberlik etmek amacıyla okul tanıtımına gittiler. Tanıtımda okulumuzda yapmış olduğumuz çalışmaların yer aldığı video gösterisi de izletildi. Daha sonra öğrencilere okulumuzn broşürü, kalemi,not defterinin yer aldığı çantalar takdim edildi. Tanıtıma giden tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğrenci Meclisimiz okulumuz öğrencilerine Kudüs konulu panel gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz rehberlik eden

Arapça Öğretmenimiz Betül AKAYDIN´a teşekkür ediyoruz.

Nis

Cihanbeyli İlçe Vaizi İbrahim UÇAN okulumuz öğrencilerine İSRAF konusunda konferans verdi. Zaman, Yiyecek-İçecek, Doğal Kaynaklarımız, Yaşantımız gibi hayatımızın bir çok noktasında yapmış olduğumuz İsrafı anlatan hocamız dünya ve Türkiyedeki yaşanan israfı da istatistiki bilgilerle açıklayarak oldukça akıcı bir sunum gerçekleştirdi. İbrahim UÇAN Hocamız´a öğrencilerimizde farkındalık oluşturduğu bu güzel sunumu için teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçemiz Müzik öğretmeni Alper ZENGİNTAŞ´ın kurduğu ve çalıştırdığı ilahi koromuzu ZENGİNTAŞ´ın okul müdürü olarak görevlendirilmesinden sonra Meslek Dersleri Öğretmenimiz Kadir GÖKLÜ devraldı. Kandil programında görev alacak olan ilahi koromuz çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.

Nis

Konya Karatay Vaizi Fatih ÖZ okulumuz pansiyon öğrencileri ile akşam söyleşi gerçekleştirdi. İlçe Vaizimiz Fatih Öz´e teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 9.ve 10. sınıf öğrencileri ilçemiz kütüphanesini ziyaret ederek üye oldular. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü tarafından organize edilen gezide öğrencilerimize rehberlik eden tarih öğretmenimiz Mehmet ÇİFÇİ ve Arapça Öğretmenimiz Betül AKAYDIN´a teşekkür ediyoruz.

Nis

Her hafta ilçemiz camilerinden birinde Cuma Tatbikatı yapan öğrencilerimiz bu hafta Gemecik,Kayı,Kuşca Kasabaları´na meslek dersleri öğretmenimiz Mustafa DOĞAN ve Tarih öğretmenimiz Mehmet Çifçi rehberliğinde gittiler.

Nis

Velilerin tamamına ulaşılamasa da toplantıya katılmış olan velilere memnuniyet anketi yapılmıştır.55 maddeden oluşan bu ankette; ulaşılabilirlik-dilek öneri şikayet-güvenirlik-güvenlik-kararlara katılım-faaliyetler  gibi alt başlıklar yer almaktadır.Maddeleri değerlendirirken çok zayıf-zayıf-orta-güçlü-çok güçlü  seçeneklerinden birini işaretlemişlerdir.Sonuçlarına bakıldığında genel olarak güçlü şıkkı işaretlenmiş, memnuniyet düzeyleri oldukça yüksek çıkmıştır.