Cihanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Milli ve manevi değerlerine bağlı, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, şeffaflık, katılımcılık, sorumluluk, iş yapabilme özellikleriyle donanımlı, insanlığa faydalı araştırmalar yapan, toplumsal yozlaşmanın önüne geçebilecek, çağdaş medeniyet seviyesine ulaşma sürecinde doğru bir din anlayışını kavrayan, inandıklarını yaşayabilen, sorgulayan, günlük hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen saygın ve örnek insanlar yetiştirmek.

Misyon: Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı okullar içinde fiziksel ve yapısal olarak örnek ve ideal bir okul olmakla birlikte, 21. Yüzyılda insanlığa hizmet edecek ve ülkemizi dünya ülkeleri arasında lider konumuna taşıyacak örnek fertler yetiştiren bir kurum olmak.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli Isıtma Sistemi
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda Açık Öğretim Yüzyüze dersler görülmektedir

WEB - https://cihanbeyliihl.meb.k12.tr

Adres - Karşıyaka Mah. Okul Sk. No7 Cihanbeyli/KONYA

Yatakhane Koğuşu :4

Adres - Karşıyaka Mah. Okul Sk. No7 Cihanbeyli/KONYA

Ulaşım Okulumuz Konya-Ankara Devlet Yolunun 97. kilometresinde bulunan Cihanbeyli ilçe merkezindedir. Cihanbeyli ilçesinin Ankara´ya uzaklığı ise 170 km ´dir. Ankara ve Konya istikametine doğru her yarım saatte bir tarifeli otobüs seferleri mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Cihanbeyli ilçe merkezinde olup, il merkezine 97 km uzaklıktadır.