Öğrenci Davranışları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Şubat ayının ilk haftası tüm öğretmenlerimizle beraber birinci dönemin değerlendirilmesi yapılmıştır.Öğrencilerin  davranışlarında  rahatsız edici bir durumla karşılaşılmadığı ifade edilmiştir.Bazı derslerde akademik başrısızlıkları gösterdikleri gözlemlenmiş, yapılan başarısızlık değerlendirme anketine göre bu derslere ön yargılı yaklaşıldığından dolayı (zaten başarı olamayacağım gibi) çalışmadıkları görülmüştür.Öğrencilerin davranışlarına bakıldığında ise ahlak-saygı noktasında   öğretmenlerin memnun oldukları, büyük bir disiplin olayı yaşamadıkları dile getirilmiştir.Bundan  sonraki dönemde de öğrencilerin sıkı takip içinde olunacağı, olası durumlarda gerekli önlemlerin alınacağı kararlaştırılmıştır.

22.03.2019 53

24-05-2018