2016-2017 2. DÖNEM VELİ TOPLANTISI

2016-2017 Okul Aile Birliği Toplantısı 27.04.2017 Perşembe Günü saat 11:00 da yapılacaktır.

Saygıdeğer Velimiz;

Tarih boyunca köklü milletler değerlerini sonraki milletlere aktarmak için eğitime önem vermişlerdir. Çocuklara doğruyu ,yanlışı ve ortak değerleri benimsetmek toplumların özen gösterdiği konular olmuştur.Biz okulumuzda yaptığımız çalışmalar ile sorumluluklarını,bizi biz yapan özelliklerimizi bilen,maneviyata önem veren gençlerle sağlam temelleri olan nesiller yetiştirmek amacındayız. Bu İmam Hatip Lisesi gençliği olunca sorumluluğumuz  bir kat daha artmaktadır.Elbette bu hemen gerçekleşmeyecek belli bir süreçte tamamlanacaktır.Okul ve aile olarak birlikte hareket etmemiz bu sürenin kısalması ve çocuklarımızın yaratılışından gelen güzelliklerin korunması,geliştirilmesi bakımından son derece önemlidir.Bu süreçte sizinle birlikte kazandıracağımız davranışlar çocuklarımızın karakterini sağlamlaştıracaktır.Karakteri sağlam olan,bilgi ve beceri ile donatılan bireyler ise kendi ailesinden başlayarak toplumda olumlu değişimler yapacaktır.

Bu sebeple Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; canımız, gözbebeğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın durumlarının görüşüleceği 27.04.2017 Perşembe Günü saat 11:00’de okul pansiyon mescidimizde düzenleyeceğimiz veli toplantısına teşriflerinizi bekler, saygılar sunarız.

Mehmet EREN                                                                      İbrahim DEĞİRMENCİ

Okul-Aile Birliği Bşk.                                                                      Okul Müdürü

Yayın: 21.04.2017 - Güncelleme: 22.04.2017 10:25 - Görüntülenme: 163